Matveckan som varierades

Maken älskar lasange och jag avskyr det men jag lagade ett par lådor han kan ha i frysen. Anv. mig av Glutenfri pasta som består av rismjöl. Ifall jag tvingas smaka :-)
 
En köttfärspaj blev det en dag då det blev en massa köttfärs över efter middagen, den blev extra god med lite pommeskrydda på osten innan den gräddades. Jag rörde ihop en improviserad botten av 3 ägg en hög glutenfritt mjöl, lite profiber, 100 g smör och lite olja och salt.
 
Köttfärs och glutenfripasta blev en middag, det spiceades extra med starka saker i köttfärsen.
 
Gjorde långsamt grillat sidfläsk, spiceade på med pirripirri marinad för lite sting. Gjorde en brun sås och en bea sås , till detta en potatisgratäng och lite hembakat fikabröd till dessert!
 
 
En lunch blev det Rotsaksgratäng, mumsigt värre!
 
Bakade ett gäng glutenfria cupcakes med blåbär och hallon i!
 

Kommentera här: