Glutenfri tacopaj som familjen åt upp i ett nafs!

 
Tacopaj
 
150 g smör
3 dl glutenfritt mjöl
1  tsk paprika pulver
2 msk vatten
 
blanda allt, degen blir rätt klibbig...med blöta händer klappar man ut den i formen. nagga. låte sedan vila i kyl 30 minuter. förgrädda i 225 graders ugn 12 minuter.
 
Fyllning
 
Bryn 500g köttfärs, tillsätt sedan en påse tacokrydda och 1 dl vatten, låt detta småputtra. Blanda sedan cream fraich och 4 msk tacosås hot, men tillsätt inte det med köttfärsen. Skiva två medelstora tomater. Häll i köttfärsen i pajskalet. bre ut cream fraisch blandningen över, lägg de skivade tomaterna på och toppa med riven ost. Grädda i ugnen 225 grader i 25 minuter, klart! Servera med tacochips och grönsallad!
 
MUMS!
 

Kommentera här: